Pic 1

 

Gegevens

Adres:
Leeuwerik 31
2651 WV
Berkel en Rodenrijs

 

Telefoon:

06-53888662

E-mail: Info@mamszonwering.nl

Als het buiten warm weer is zetten we onze ramen open. Een heerlijke bries zorgt dan voor frisse lucht en verkoeling. Maar hoe vaak werd u al niet geplaagd door stekende vliegen, wespen of muggen in uw huis? Of zelfs in uw eigen slaapkamer?

 

De plisséhor bied de oplossing! Anders dan bij rolhorren rolt het gaas niet op, maar vouwt op. De treklijstjes blijft in elke gewenste stand staan en klapt niet vanzelf terug. Door het veersysteem is het onmogelijk dat het gaas uit de geleiders waait. Het horgaas is speciaal ontwikkeld en geeft een extra decoratieve dimensie. Het gaas is UV-bestendig en behandeld tegen weersinvloeden.

Pic 3

De cassette (waarin gaas opvouwt) bevindt zich tussen de solide aluminium geleiders. Door het toegepaste veersysteem is het mogelijk om de Plisséhor in praktisch elke situatie toe te passen en is het gaas ongevoelig voor wind. Zowel de treklijst als bovenbak zijn uitgevoerd met een afdichtingborstel waardoor eventuele oneffenheden worden geminimaliseerd.

 

De bediening is uiterst eenvoudig. De treklijst glijdt op en neer tussen de geleiders. Aan de kunststof handgreep kan eventueel een handig trekkoordje worden gemonteerd voor hogere ramen. De Plisséhor kan ik elke gewenste situatie worden open gezet.

 

De Plisséhor wordt standaard geleverd in Roomwit RAL9001 en kan tegen meerprijs worden gemoffeld in elke gewenste RAL kleur. De Plisséhor kan zowel op het kans als tussen het kozijn geplaatst worden.