Pic 1

 

Gegevens

Adres:
Leeuwerik 31
2651 WV
Berkel en Rodenrijs

 

Telefoon:

06-53888662

E-mail: Info@mamszonwering.nl

Rolhor Argus (softsluiting)

 

Pic 3

Als het buiten warm weer is zetten we onze ramen open. Een heerlijke bries zorgt dan voor frisse lucht en verkoeling. Maar hoe vaak werd u al niet geplaagd door stekende vliegen, wespen of muggen in uw huis? Of zelfs in uw eigen slaapkamer?

 

Standaard wordt de rolhor uitgevoerd met 2 handgrepen en een handig trekkoordje die een soepele bediening waarborgen.

 

De onderlat is voorzien van een afdichtingborstel waardoor eventuele oneffenheden worden geminimaliseerd. De handgrepen kunnen zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde geplaatst worden waardoor de rolhor zowel binnen als buiten geplaatst kan worden.

Pic 3

De horren worden altijd exact op maat gemaakt en wordt geleverd in roomwitte uitvoering (RAL 9001) en kan tegen meerprijs worden gemoffeld in elke gewenste RAL kleur

 

In de cassette bevindt zich een veerrol waarom zich het gaas op- en afrolt. De cassette wordt op de geleiders geplaatst waartussen het gaas, dat is verzwaard met een aluminium onderlet, op en neer beweegt. Kap, geleiders en onderlat zijn vervaardigd uit hoogwaardig roomwit aluminium.

 

 

 

 

Budget Rolhor Aurora

 

De aluminium raam/deur rolhor De luxe is in het bijzonder gebruiksvriendelijk en sierlijk om te zien. Ook zijn ze het toonbeeld van duurzaamheid en kwaliteit.

 

De hor loop heel soepel in de aluminium geleiders. Ze zijn kant en klaar leverbaar voor de standaardmaten of kunnen op maat worden gemaakt.

 

De afmetingen van de raamhorren variëren 43 cm tot 153 cm zijn.
De hoogte van de deurhor is standaard 205 cm, 215 cm of 235 cm met een breedte van 105 cm.
De standaard kleuren zijn wit, crème, zilvergrijs of tegen meerprijs elke gewenste kleur.

 

Pic 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inzethorren

Voor alle naar binnen draaiende ramen, in zowel aluminium, kunststof en hout.